Materiale
MARCA EMBLEMATICĂ REPREZINTĂ GARANȚIA STABILITĂȚII PAȘILOR, ATÂT ÎN CONDIȚII PLĂCUTE, CÂT ȘI ÎN CELE SOLICITANTE
Porți încălțăminte Vibram în drumeții? Această denumire face parte din folclorul outdoor de zeci de ani, devenind în timp un sinonim pentru încălțămintea de calitate, chiar dacă Vibram a devenit cunoscut inițial pentru producția de tălpi din cauciuc.
Află mai multe
PUF SAU FIBRE SINTETICE? LA ALEGEREA STRATULUI DE IZOLAȚIE, NU DOAR CĂLDURA ESTE HOTĂRÂTOARE!
Natura știe ce face. În cazul menținerii căldurii, puful nu are concurență. Însă dacă dorești să te ferești de temperaturile reduse și, în același timp, de umezeală, ploaie sau zăpadă, mai bine te bazezi pe fibrele impermeabile.
Află mai multe
CÂTE STRATURI ÎMBRACI LA SCHI ALPIN? ÎȚI DEMONSTRĂM CĂ VA FI SUFICIENT SĂ ÎMBRACI CU UNUL MAI PUȚIN!
Izolația activă este companioana preferată a schiorilor. Cu cât mai intensă este activitatea fizică pe care o desfășori, cu atât mai bine „lucrează” aceasta în folosul tău. În plus, greutatea echipamentului tău se poate reduce cu niște grame valoroase!
Află mai multe
UȘOARĂ, RESPIRABILĂ ȘI REZISTENTĂ. ACEASTĂ ȚESĂTURĂ CONTRIBUIE LA MENȚINEREA TEMPERATURII PLĂCUTE ÎN JURUL CORPULUI
Te pregătești de o tură de schi alpin, ski-touring sau schi fond? Materialul stratului superior utilizat poate juca un rol important în confortul, randamentul și experiența ta. Prin urmare, ar trebui să completeze în mod fiabil proprietățile altor beneficii din îmbrăcămintea ta.
Află mai multe
CUM SĂ AI PARTE DE CĂLDURĂ CONFORTABILĂ ÎN TIMP CE PRACTICI SPORTURI DE IARNĂ
În febra sportului se întâmplă frecvent să ne deconectăm mintea, să ne concentrăm pe bucuria pe care ne-o aduce mișcarea și să uităm de tot de ne înconjoară. Însă, atunci când schiem, fie că practicăm schi fond sau schi alpin, nu ar trebui să subestimăm niciodată riscul de apariție al hipotermiei. Te poate ajuta îmbrăcămintea funcțională cu țesătură termoregulatoare.
Află mai multe
IMPERMEABILITATE ABSOLUTĂ ȘI ÎNCĂ 4 MOTIVE PENTRU CARE VEI APRECIA MEMBRANA JAPONEZĂ PE MUNTE
Membrana este un material sau un strat de îmbrăcăminte cu proprietăți permeabile, rezistente la vânt și rezistente la apă Dermizax™ EV este un material cu o membrană avansată tehnologic, care te va proteja de orice vreme apocaliptică pe munte.
Află mai multe
3 LITERE DISCRETE LA CARE SĂ IEI AMINTE ATUNCI CÂND ÎȚI ALEGI ÎMBRĂCĂMINTEA FUNCȚIONALĂ
Îmbrăcămintea funcțională este la fel de calitativă și fiabilă ca și detaliile sale mai greu de observat. Din acest motiv, îți prezentăm 4 motive pentru care este mai bine să alegi fermoarele care au reușit să ajungă și pe Lună.
Află mai multe
CUM SĂ-ȚI PĂSTREZI PIELEA USCATĂ ȘI SĂ BENEFICIEZI DE CONFORT, FĂRĂ MIROSURI NEPLĂCUTE, ÎN ORICE PERIOADĂ A ANULUI
Atunci când ai un stil de viață activ, nu știi niciodată când apare ocazia unei aventuri. Pentru ca aceasta să te prindă pregătit/ă, te poți înarma cu o îmbrăcăminte ușor de purtat, care îndepărtează transpirația eliminată de corp.
Află mai multe
POATE CĂ NU VEI FOLOSI NICIODATĂ ACEST TRUC. DAR POATE CĂ ÎȚI VA SALVA VIAȚA
Recunoaștem că, în unele produse ale noastre, adăugăm detalii tehnice discrete, de care sperăm că nu vei avea nevoie niciodată. Dar natura este imprevizibilă și cifrele nu mint. În caz de avalanșă, reflectorul RECCO® îți poate crește șansele de supraviețuire.
Află mai multe
RECOMANDĂRI PENTRU TINE
JACHETA NORTHFINDER SOLISKO: PRIMA ALEGERE A SERVICIULUI SALVAMONT DIN MUNȚII TATRA
Turiștii merg în drumeții în special pe vreme frumoasă. Însă Serviciul Salvamont trebuie să fie disponibil pe orice vreme. Din acest motiv, salvatorii au nevoie de echipament care să le ofere susținere și să le permită să lucreze fără limitări.
Află mai multe
Vezi mai multe postări din blog
icon
Retur gratuit în 14 zile în easyBOX by Sameday
icon
Folosim materiale de outdoor certificate
icon
Testat de sportivi și salvatori montani
icon
Extra beneficii pentru membrii inregistrati