X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Bete trekking NORTHFINDER Summit AC-3004OR carbon, Negru

Cod pachet : 104722-269-108
compara...
Descriere produs

Bete universale pentru drumetii cu 3 segmente pentru toate tipurile de teren si anotimp. Sunt ușoare si sunt realizate 3 elementele din carbon rezistente cu blocare simpla si sigura prin clips-uri metalice, sigură și facilă prin element de blocare din metal. Opțiunea clară pentru utilizatori cu standarde ridicate, datorită flexibilității materialelor și manipulării rapide și simple. Bețele au mânere ergonomice extinse pentru deplasări în natură și o bandă care poate fi reglată în mod facil. Utilizarea bățului mărește siguranța, reduce solicitarea încheieturilor și implică partea superioară a corpului.

Parametrii tehnici: Stâlpi telescopici din carbon, extindere telescopică 3 secțiuni, cu acționare rapidă, mâner metalic, manșoane de spumă extinse, curea reglabilă, placă laterală, varfuri de cauciuc foarte rezistente.

Material: Carbon 7075, greutate: 420 g, Dimensiuni: 64-135 cm.

Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
NORTHFINDER
NORTHFINDER® se adreseaza entuziastilor unui stil de viata activ, care cauta noi experiente peste tot, de la versantii montani si partii, pana la paduri si regiunile salbatice.Modifica setarile de cookie
newsletter

aboneaza-te pentru a afla primul cele mai noi informatii despre produsele noastre si ofertele speciale!

powered by teamshare
© Copyright 2019 Northfinder
designed by headstart.ro