X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Northfinder a purtat noroc slovacei Petra Vlhova la Cupa Mondială de la Špindlerův Mlýn

publicat in: Blog // publicat pe: 12.03.2019

Cupa Mondială de Schi Alpin la feminin a ajuns în Cehia, mai exact în Spindleruv Mlyn. Stațiunea se află la granița dintre Cehia și Polonia, la 145 de km de Praga. NORTHFINDER a avut calitatea de partener oficial local.

Atmosfera a fost una entuziasmantă, mai ales că favorita celor mai mulți spectatori, Petra Vlhova (Slovacia), a avut o comportare meritorie.

În prima zi, pe 8 martie, a fost programată proba de Slalom Uriaș, prima manșă de la ora locală 10:30, iar manșa secundă cu 3 ore mai târziu. La startul primei manșe au fost 62 de sportive reprezentând 18 națiuni – cea mai numeroasă fiind delegația Austriei, 10 schioare.  În manșa secundă au obținut calificarea 30 de concurente. Petra Vlhova din Slovacia s-a dovedit cea mai rapidă după cele două manșe, ea fiind marea cîștigătoare. Podiumul a fost completat de Viktoria Rebensburg (+0.11s) și Mikaela Shiffrin (+0.60s).

Petra Vlhova este mîndria Slovaciei în materie de schi, ea fiind născută într-o stațiune montană foarte cunoscută, Liptovsky Mikulas. Este studentă, are 23 de ani și mare pasionată de motocros. Marca schiurilor sale este Rossignol.

Pe 9 martie a fost programată proba de Slalom, orele de start a celor două manșe fiind aceleași ca în prima zi. Concursul a fost dominată de americanca Mikaela Shiffrin. O singură sportivă a reușit să se mențină aproape de ea – reprezentanta Elveției, Wendy Holdener (+0.85s). Toate celelalte sportive au terminat la un ecart de peste 2 secunde în urma multiplei campioane mondiale și olimpice. Pe locul trei s-a clasat Petra Vlhova (+2,03s).

Mikaela Shiffrin a dominat (și) acest sezon al Cupei Mondiale, în clasamentul general ea are deja un avans de peste 700 de puncte, cu care și-a asigurat deja câștigarea Globului Mare de Cristal. Ea s-a impus și în clasamentul specialității Slalom, iar la Super G și Slalom Uriaș se află pe primul loc, dar aici încă nu are asigurată primul loc.

Clasament general: 1. Shiffrin, 2. Vlhova, 3. Holdener. Coborâre: 1. Schmidhofer, 2. Siebenhofer, 3. Stuhec. Super G.: 1. Shiffrin, 2. Weirather, 3. Schmidhofer. Slalom Uriaș: 1. Shiffrin, 2. Vlhova, 3. Worley. Slalom: 1. Shiffrin, 2. Vlhova, 3. Holdener. Combinată alpină: 1. Brignone, 2. Remme, 3. Holdener.

Ultima etapă a Cupei Mondiale la feminin este programată la Soldeu (Andorra), aici fiind programte curse de Coborâre, Super G, Slalom și Slalom Uriaș.

Northfinder a purtat noroc slovacei Petra Vlhova la Cupa Mondială de la Špindlerův Mlýn

Produse recomandate

NORTHFINDER
NORTHFINDER® se adreseaza entuziastilor unui stil de viata activ, care cauta noi experiente peste tot, de la versantii montani si partii, pana la paduri si regiunile salbatice.Modifica setarile de cookie
newsletter

aboneaza-te pentru a afla primul cele mai noi informatii despre produsele noastre si ofertele speciale!

powered by teamshare
© Copyright 2019 Northfinder
designed by headstart.ro