Despre noi

NORTHFINDER este o marcă care nu impune restricţii. Este o alegere naturală şi personalitate liberă. Succesul dovedeşte că am găsit modul de a combina colecţiile de tinereţe crudă cu eleganţa adulţilor de o calitate superioară la un preţ accesibil. Cu aceste detalii ajungem la perfecţie.

Scopul nostru e prestarea serviciilor la cel mai inalt nivel, gama larga de produse si Clienti satisfacuti.

Apreciem pasiunea clientilor nostri pentru cumparaturile de calitate, asa ca am creat pasii necesari pentru o experienta de shopping ideala.

In cadrul fiecarei categorii vei gasi haine pentru orice ocazie, un numar remarcabil de modele de incaltaminte cat si accesorii, toate pentru femei, barbati sau copii. In cadrul fiecarei categorii, al fiecarui brand sau al fiecarui produs, vei gasi informatii care te pot ajuta sa te documentezi pentru achizitionarea produselor.
 

Northfinder.ro e importator direct din Slovacia. Fie ca este vorba de produse noi sau outlet, intotdeauna ne-au interesat doar haine moderne, originale de cea mai inalta calitate.
 


Site-ul northfinder.ro este dezvoltat de TREKROB SERV SRL.

Datele noastre de identificare sunt:

Adresa: strada Mihail Sadoveanu nr. 36 , Miercurea Ciuc , jud. Harghita
RO 7892985
J19/595/1995

 

Pentru a ne contacta in vederea obtinerii de informatii suplimentare ori pentru reclamatii, va rugam sa folositi numerele de telefon, de fax si adresa de e-mail furnizate in sectiunea “contact”.