X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Politica de retur

Returnarea produselor

În conformitate cu OUG 34/2014, în cazul în care nu sunteți mulțumit/a de produsul primit, aveți posibilitatea de a-l returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără a fi necesara invocarea unui motiv. Singurul cost pe care va trebui sa-l suportați este taxa de transport 19 RON pentru returnarea coletului, cu excepția cazului în care transportul returului este suportat de către NORTHFINDER.

Dacă ați decis să returnați integral o comandă, este necesar să ne comunicați intenția de returnare în termen de maxim 14 zile de la data livrării produsului/produselor comandate prin folosirea Formularului de retragere disponibil pe Site sau prin orice altă metoda în scris (spre exemplu prin transmiterea unui e-mail), din care să rezulte intenția dumneavoastră neechivocă de a vă retrage din contractul la distanță încheiat cu NORTHFINDER.

Este de preferat ca returul să fie efectuat în ambalajul original al acestuia. În cazul returnării produsului în alt ambalaj decât cel în care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat dacă produsul nu prezintă urme de uzură, nu este deteriorat, are toate etichetele atașate și este complet – inclusiv cu accesorii, certificat de garanție, manual de instrucțiuni, etc.

Din rațiuni de igienă și protecția sănătății Clienților noștri, produse vestimentare precum ciorapii, nu se returnează. Tot din rațiuni de igienă, dacă este cazul, încălțămintea comandată de pe Site, trebuie să fie probată cu șosetă.

Pentru restituirea de către NORTHFINDER a contravalorii produsului returnat, este necesară transmiterea de către dumneavoastră a unui cont bancar (IBAN) în care vom vira suma achitată la plasarea comenzii. În orice caz, NORTHFINDER va restitui în contul IBAN indicat suma achitată întocmai pentru produsul/produsele comandate. Excepție de la plata oricărei taxe de transfer o constituie situația în care Clientul solicită în mod expres care NORTHFINDER, să efectueze rambursarea într-o anumita valută sau într-un cont din străinătate. În această situație, NORTHFINDER, în relație cu partenerul sau contractual cu Banca agreată, poate refuza transferul sumei, iar în eventualitatea acceptării efectuării transferului, comisionul/comisioanele aferente vor fi achitate de către Client.

Vă vom restitui contravaloarea produsului returnat în maximum 14 zile calendaristice din momentul în care returul dvs. ajunge în depozitul nostru. Restituirea sumelor achitate se va efectua prin transfer bancar, chiar dacă plată a fost achitată ramburs (cash la curierul care a livrat coletul).

În cazul în care ați achitat produsul online, prin card bancar, vă vom restitui suma aferentă produsului returnat în același cont bancar din care ați efectuat plata sau în orice caz, prin aceeași modalitate de plată ca și cea folosită de către dumneavoastră pentru tranzacția inițială, din va putem retrage în măsura în care sunteți de acord, taxa de transport pentru returnarea coletului.

Toate retururile vor fi trimise pe adresa partenerului contractual Eops Solutions S.R.L. la adresa Aleea ZARA MARIA, nr.1, Hala Y, sat Dragomiresti Deal, com. Dragomiresti Vale, Județul Ilfov, cod poștal 077096. Astfel, retururile trimise pe adresa sediului social al companiei NORTHFINDER nu vor fi acceptate, sediul operațional la care produsele pot fi procesate fiind adresa susmenționată.

NORTHFINDER are dreptul de a refuza returul în următoarele situații:

  • În cazul înlocuirii produsului achiziționat cu un alt produs având alte specificații sau de un tip diferit;
  • În cazul în care cererea de returnare depășește termenul de 14 zile lucrătoare prevăzut mai sus;
  • În cazul în care se returnează un produs care nu este în aceeași stare în care a fost livrat, respectiv având toate etichetele intacte împreună cu toate documentele care au însoțit produsul/produsele returnat(e).

Nu vor fi acceptate la retur următoarele produse, în funcție de existența acestora pe website la un moment dat (enumerarea nu este limitativă):

  • Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului ori după caz, eticheta de retur sunt deteriorate sau lipsesc;
  • Produsele purtate, spălate sau care miros a parfum;
  • Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator (de ex: dacă este cazul, ciorapi);
  • Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și care sunt special marcate sau semnalizate corespunzător;
  • Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii și utilității acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Dacă se constată că nu sunt îndeplinite condițiile menționate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitată, iar coletul va fi retrimis către Client acesta urmând să suporte și costurile de retrimitere a produsului/produselor.

* campuri obligatorii

1.Informatii despre comanda
(Nr de comanda: ex: 100101)
(Produsul sau produsele returnate)
(Produsul sau produsele returnate)
2. Date Personale
(numele si prenumele complet)
(e-mail client)
3. Returnarea banilor
Transfer in cont bancar - valoarea returnata va fi transferata in contul bancar indicat mai jos

(cont bancar ex: RO20RZBR ...)
4. Upload fisier
Puteti incarca un fisier, de exemplu copie dupa factura sau bon fiscal.

NORTHFINDER® - just be yourself
NORTHFINDER® se adreseaza entuziastilor unui stil de viata activ, care cauta noi experiente peste tot, de la versantii montani si partii, pana la paduri si regiunile salbatice.
Gama de produse: Imbracaminte (Geci, Jachete, Pantaloni, Hanorace, Bluze, Polare, Tricouri) si Accesorii (Genti, Rucsaci, Bete, Parazapezi, Pelerine, Sepci, Caciuli) pentru munte, drumetie, outdoor, trekking, ski, snowboard, catarat, schi, alergare, ciclism, fitness, casual, de strada, ski touring, schi de tura ...

Modifica setarile de cookie

www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.Viziteaza site-ul Northfinder.ro pe ShopMania
newsletter

aboneaza-te pentru a afla primul cele mai noi informatii despre produsele noastre si ofertele speciale!

powered by teamshare
© Copyright 2019 Northfinder
designed by headstart.ro